Over Ons

Quality AV bestaat uit 1 “vaste” medewerker, Ronald Guliker, verder maakt hij gebruik van Freelancers welke hun sporen in het AV vak inmiddels reeds verdiend hebben.

Ronald is gespecialiseerd in audio en doet daarnaast ook nog eens alle special effects, zoals vlammen, CO2 en is gecertificeerd Pyro-Technicus en MAG daarom ook vuurwerk gebruiken!

Bij “hobby” conculega’s schort het vaak aan goed persoonlijk contact. Telefoontjes en mailtjes worden niet beantwoord, afspraken worden niet nagekomen, er staat op de klus niet datgene wat er zou moeten staan…. ga zo maar even door.Aangezien het voor ons beroepsmatig is, hij moet hier zijn brood mee verdienen, kan hij bovenstaande voorbeelden niet permiteren, en zal dat dus ook niet gebeuren.

Ronald is vooruitstrevend en investeert continue in nieuw materieel. (Op de foto hiernaast is hij te zien, jaren geleden, met inmiddels verouderde spullen. 🙂 )

Opening van een winkel- of bedrijfspand of een onthulling van het een of ander?
Juist voor dit soort evenemeneten is het handig om een leverancier te hebben, die overigens ook de adressen heeft om er een “feestje” van te maken door middel van confetti, Streamers, vuur of balonnen etc.!